Possuttaja

Minun puolestani voisin kyllä kirjoittaa jo jostakin muusta kuin perheen terveydestä, mutta kun materiaalia vaan tulee niin paljon, etten ehdi.

Luulin todella että terveyskeskuksessa ramppaaminen alkaisi vihdoin jäädä vähemmälle kun streptokokilliset saivat kuurinsa. Hah! Tänään päiväkodista soitettiin, että lapsi valittaa jalkaansa,  kovin on kipeä ja pitäisi tutkituttaa nyt heti. Sain vielä luvan mennä terveyskeskukseen samana päivänä, ja siellä hoitaja totesi, että onpa hienot, ja niin kovin tyypilliset konttausmustelmat. Eikä voinut ymmärtää, miksi sellaisen takia minulle oli ylipäätään soitettu, saatika vaadittu hoitajan konsultaatiota. Lapsi toki loikki siinä vaiheessa jo huolettomana, kun aivan ilmeisenä päämääränä ollut aiempi kotiinpääsy oli jo saavutettu.

Suhtautuminen muuttui, kun mainitsin lymfoomaepäilystä. Huomenna on lääkäriaika, ja ajattelin kyllä vaatia tarkempia tutkimuksia, kun asia kuitenkin huolestuttaa niin kovasti eikä pateissa ole merkkiäkään pienenemisestä, vaikka lääkekuurista on jo puolet syöty. Päinvastoin, ne tuntuvat vain kasvavan.

SE TÄSSÄ VAAN KUUPOTTAA NIIN VIIMEISEN PÄÄLLE, ETTÄ TÄMÄ ON KAIKKI PALKATONTA POISSAOLOA. JA SE PALKKA ON KUULKAA AIKA PASKA ILMAN NÄITÄ PAKOLLISIA JA JATKUVIA POISSAOLOJAKIN.

Tänään täytettiin töissä työilmapiirikyselyä. Kohtaan, jossa sai omin sanoin kertoa mikä työpaikassa on parasta, kirjoitin ”Mahdollisuus irtisanoutua ilman irtisanoutumisaikaa.” Siinä kohdassa jossa uskalsivat kysyä parantamisehdotuksia, vuodatin mitä mieltä olen tästä viimeisimmästä kannustepalkkauksen muutoksesta, joka vei palkastani 300e/kk. Ja toivotin lopuksi että HV.

Mitä minulle on oikein tapahtumassa? Ei minulla ole tapana kiroilla eikä huutaa eikä stressaantua pikkuasioista. Ja nyt …on.

Advertisement

3 responses to “Possuttaja

 • termostaattori

  Vakka se on jokaisen kannussa. Kyllä minäkin olen napsahdellut aika lahjakkaasti viime aikoina kun scheissea tunnuttiin vain työntävän koko ajan lisää tuulettimeen.
  Eli ihan normaali ihmisreaktio, älä huolestu. Tervetuloa meidän normaalien joukkoon 😉

 • Nirna

  Kun paskaa tulee tarpeeksi eli LIIKAA niskaan, huomaa kummasti tekevänsä kaikkea mitä ei yleensä tee…

 • Nöpöstiina

  Anna tulla vaan se helpottaa 🙂 Nimimerkillä kokemusta on. Toi irtisanoutumiskommentti oli muuten ihan paras, nauroin liki pissit housussa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: