Vielä viisi kertaa

Kuopuksella on oireeton streptokokki-infektio. Se aiheuttaa turvonneita imusolmukkeita. Tämä nyt esille näin aluksi.

Esikoinen sairasti angiinan jouluna niin viimeisen päälle, eikä sitä edeltävästä angiinastakaan ole kovin kauan, en vain kykene muistamaan että kuka sitä sairasti ja milloin tarkalleen ottaen. Taitaa olla jo aiheellista olettaa, että jollakulla meistä on pysyvä kanta, joka sitten välillä onnistuu sairastuttamaan toisia.

Pahoin pelkään, että se saatan olla minä itse. Viitisen vuotta sitten sairastuin perjantai-iltana, ja lauantaina oli selvää että lääkäriä tarvitaan ja pilleriä myös. X-mies, joka silloin ei ruksia nimensä edessä tarvinut, oli kuitenkin sitä mieltä että on ihan turhaa mennä viikonloppupäivystykseen, kun se on niin kallista ja hankalaa. Hän kyllä muutti mielensä kun näki miten itkin, uikutin ja kuolasin kykenemättä nielemään, mutta olin niin verisesti loukkaantunut että varroin maanantaiaamuun. Harvoin näkee että lääkäri hätkähtää, mutta silloinpa hätkähti. Nyt sitten nielussa on arpikudosta niin paljon, että sen uumeniin on hyvä kaikenlaisen pesiytyä. En välttämättä edes tunne kipua uuden angiinan yritellessä, vaan havahdun vasta kuumeeseen. Ärsyttävää. (Tunnottomasta nielusta on kyllä toisinaan hyötyäkin, pakko myöntää.)

Muistatteko irokeesipäisen myyjäpojan, josta kirjoitin pari kirjoitusta takaperin? Pari muutakin tuttua perheenäitiä on nyt käynyt ilmestyksen tarkistamassa. Toinen oli että plääh, ei minun makuuni, mikä on toki ymmärrettävää. Tiedän varsin hyvin miesmakuni olevan ehkä pikkuisen extremen puolella. Tämä toinenpa oli taas ihan vähällä kirjoittaa puhelinnumeronsa kassakuittiin ja harkitsee pääasiallisen asiointipaikkansa vaihtamista omasta lähikaupastaan tähän meille.

Täytyy varmasti välttää yhtäaikaa kyseiseen kauppaan astumista, ettei poikaparka tunne itseään liian ahdistetuksi. Ajatelkaa nyt, kauhea puumalauma vaanimassa kassapöydän takana, ei varmasti ole kivaa. Pakoonkaan kun ei pääse. Jos sukupuoliroolit olisivat toisinpäin, olisi asetelma vielä jotenkin pöyristyttävämpi: Kymmenen vuotta setiä nuorempi tyttö yrittämässä hoitaa työtään, kun sedät vain ahmivat parkaa silmillään rekisteröiden jokaisen silmien liikkeen uskotellen niitä itselleen flirtiksi ja vakuutellen likaista mieltään siitä että tämähän on täysin harmitonta hupia varatulle ihmiselle. Yöks.

 

Advertisement

7 responses to “Vielä viisi kertaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: