Joojoo, ahaa

Ihan vain siltä varalta että jotakuta kiinnostaa, voisin ilmoittaa että ranteeseeni työnnettiin tänään paksu neula. Kas kun paljastui että uusi työterveyslääkäri on toiminut kotimaassaan käsikirurgina, ja minä kun menin vain lähetteen toivossa gangliaani näyttämään! Joskus näköjään voi onni potkaista tähänkin suuntaan. Lääkäri topakkana setänä rapisteli hetken neulojen kanssa (minä katselin varsin visusti aivan toiseen suuntaan) ja näytti sitten noin puoltatoista kuutiosenttiä kirkasta nestettä ruiskussaan, jonka oli muka hetkeä aiemmin imaissut rannepahkurastani. Minkäänlaista epämukavuutta en ehtinyt tuntea, ja välittömästi toimenpiteen jälkeen tuntui että rannetta oli jo helpompi liikuttaa.

Se oli siis ennen kuin puudute lakkasi puuduttamasta.

Nyt tuntuu siltä kuin neula olisi ranteessa edelleen, ja ilman Y-miehen suosiollista apua olisimme olleet tänään varsin nälissämme, sillä en olisi pystynyt kaupassa käymään ilman riuskaa kantajaa. Tiskit ovat jo aloittaneet terhakkaa kasaantumista, sillä tiskausapu on laistanut tehtävästään läksyjen varjolla. Pyykkejä sentään olen saanut ripusteltua yhdelläkin kädellä. Hyvää harjoittelua tämä ainakin on, jos edessä joskus on leikkauskin. Mutta toisaalta, jos punkteeraus oli noinkin vaivaton toimenpide, ei liene syytä miksei niitä voisi ketjuttaa, jos tarve vaatii.

Ja kun tämän lisäksi kuopus yskii ja niiskuttaa, ei varmaankaan tarvitse enää miettiä juonia joilla saisin aatonaaton vapaaksi töistä. Kas kun yötä vasten on niin kovin ikävä ajella tuonne pohjoiseen päin.

Advertisement

2 responses to “Joojoo, ahaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: