Tapiola tyrii

Nyt tulee muuten oikeaa asiaa, joka on tietysti vähän kummallista, kun tämmöisessä viihteellisessä päiväkirjablogissa ollaan.

Sain tänään kuulla että Tapiolalla on valtava tietoturva-aukko. Työpaikan vakuutukset ovat siellä, ja koska firma ei suinkaan mikään nakkikioski ole, on lukuisilla esimiehillä ja muilla pääsy esimerkiksi yksittäisen työntekijän tapaturman kuvaukseen ja maksetun korvauksen suuruuteen, puhumattakaan esimerkiksi sosiaaliturvatunnuksista ja muista. Tässä nyt sinänsä ei ole mitään kummallista, mutta tänään yksi esimies kertoi vaimonsa menneen omilla tunnuksillaan tarkastelemaan esimies-miehensä kanssa yhteisiä vakuutuksia, kun kaikki firman tiedot olivat avautuneet hänen nähtävilleen.

Tämä on mielestäni aika iso WTF. Esimies-mies hämmästyi kovin ja soitteli hetken ympäriinsä, kunnes löytyi toinen vastaava pariskunta, joka testasi saman jutun, saaden saman tuloksen. Tapiolalle on ilmoitettu, mutta vastaukseksi ei ole saatu juuta eikä jaata. Todennäköisesti joku siellä raapii nyt päätään, ja toivoa sopii, että lujaa.

Harvoin on näin alaston olo.

Advertisement

4 responses to “Tapiola tyrii

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: